Skip to main content

New Business op basis van “No Cure No Pay”       

Ondernemers en accountmanagers zijn goed in het onderhouden van relaties en het converteren van warme leads. Koud acquireren is doorgaans het ondergeschoven kind. Overstagh doet effectieve koude acquisitie voor een selecte groep klanten op basis van No Cure No Pay.

In de voorbereiding bepalen wij samen met de opdrachtgever bij welke prospects en met welke contactpersonen zij een afspraak wil hebben en binnen welk tijdsbestek. Overstagh maakt uitsluitend afspraken bij bedrijven voor zakelijk dienstverleners, arbeidsbemiddelaars en media- en technologie ondernemingen met een bewezen propositie. Overstagh is geen callcenter en kent geen agents. Accountmanagers brengen verkoopargumenten helder naar voren en plannen uitsluitend een afspraak in indien er werkelijk een kans tot zakendoen wordt gesignaleerd. Effectieve koude acquisitie werkt alleen met doorlopende bijsturing van het proces. Overstagh wenst intensieve terugkoppeling op de gemaakte afspraken zodat continue gefinetuned kan worden. Ook voor sales trainingen en vaste – of interim invullingen zijn wij u natuurlijk graag van dienst!

IVO BAKKER

Commercial Director

Bij mij schijnt altijd de zon en ik beschik over een flinke dosis humor. Hiermee wil ik graag een inspirator zijn voor anderen. In mijn werk vind ik het belangrijk om mensen te motiveren en te helpen ontdekken wat hun drijfveren zijn. Als mijn collega’s in hun kracht zijn, behalen we samen des te meer successen. Ik heb ruim 20 jaar ervaring op commercieel vlak, het grootste gedeelte daarvan is binnen de arbeidsbemiddeling. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan binnen accountancy gecombineerd met IT oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan volledig automatisch boekhouden. Het leukste vind ik om de eerste contacten te leggen, het ijs te breken en te zoeken naar aanknopingspunten om zaken met elkaar te kunnen doen. In mijn vrije tijd sport ik graag, zo heb ik in 2018 de hele marathon uitgelopen, daarnaast ben ik veel te vinden binnen de paarden (spring)sport. Mijn vader heeft zelf een paard gefokt dat in januari 2019 mee springt in Jumping Amsterdam!