Skip to main content

VERKOOP IS

TOPSPORT

Wat zou u er van vinden als verkoop nou eens getraind zou worden door iemand die de topcoaches en spelers van de eredivisie heeft getraind? Wij bieden die kans! Bij deze trainingen kunnen zelfs de topcoaches aanwezig zijn!

Hoe lopen uw spelers erbij? Zijn ze fit? Zien ze kansen? Creëren ze kansen? Zoeken ze de samenwerking voor de samenwerking als team? Welke statistieken verwerk ik?

Voor het behoud van uw omzet, en het uitbreiden van New Business wordt verkoop wellicht het meest getraind binnen uw organisatie. Het blijft natuurlijk van groot belang om uw verkoopvaardigheden continu aan te scherpen en te vernieuwen. Wij verzorgen dit op elk niveau. Van de eerste koude acquisitie tot en met Account Management waar veelal vanuit relationele verkoop de omzet wordt gerealiseerd. Elke training die door ons wordt verzorgd, is maatwerk.

Vanuit de jaren ervaring op het vlak van “focus training” in de topsport, en een bewezen trackrecord  in het bedrijfsleven, richt de focus van deze training zich juist op het bouwen van marketing & sales processen gebaseerd op principes uit de topsport.